Ciqola Carpets är ett fristående dotterbolag inom Rustakoncernen. Verksamheten har stått på egna ben men samverkat genom koncernens leverantörsnätverk, teknik och logistiklösningar. Nu flyttar Rusta fram sina positioner inom e-handel och kraftsamlar resurser och utvecklingsförmåga för att Rusta ska kunna erbjuda en attraktiv och effektiv e-handel.

Som en del i detta så kommer ciqolacarpet.se att avslutas som försäljningskanal och produktvarumärket Ciqola Carpets kommer att övergå till Rustas e-handel. Syftet är att kraftsamla resurser och utveckling till Rustas e-handel, där vi redan ser mycket stor potential inte minst för mattor. Från och med vecka 41 2021 är det inte längre möjligt att genomföra köp av mattor via Ciqola Carpets hemsida.

Har du köpt en matta, eller av annan anledning vill komma i kontakt med oss, kan du fortfarande nå Ciqola Carpets via kundtjänst på info@ciqolacarpets.com

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.