Vardagsrumsmattor

I vardagsrummet finns det plats för både diskret elegans och iögonfallande hantverk. Vi erbjuder vardagsrumsmattor i olika kvaliteter, storlekar och färger. Våra mattor till vardagsrummet med lång eller kort lugg ger en särskilt mjuk känsla.

Vi har vardagsrumsmattor för de flesta skandinaviska hem vare sig du föredrar maskinvävda mattor i konstmaterial eller handgjorda mattor i naturmaterial. Våra mattor till vardagsrummet kommer i olika färger och mönster, allt från enfärgade i sobert grått till härliga mönster i fina starka färger. Vi har flera stora mattor, upp till 300x400 cm. Ciqola erbjuder även äkta handknutna vardagsrumsmattor i finaste ull, traditionellt knutna av de skickligaste mästarna.

Vardagsrumsmattor finns i många olika storlekar och flera former varav de vanligaste är rektangulära men vi har även kvadratiska och runda att välja mellan. Vi rekommenderar att vardagsrumsmattan ska få ta för sig i rummet för ett ombonat intryck. Se gärna vår storleksguide för mer information och tips kring hur du kan placera mattan vid din soffgrupp.

Se alla våra vardagsrumsmattor här.

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.