Utemattor och balkongmattor

En utomhusmatta eller balkongmatta skapar en ombonad och varm atmosfär och ger en harmonisk övergång mellan inom- och utomhus. Förvandla en tråkig altan eller ett kallt balkonggolv till en trevlig plats att umgås på. Balkongmattor kan med fördel placeras omlott för en än mer ombonad känsla och för att dölja ett mindre fint underlag.

En utomhusmatta behöver tåla väta och vara lätt att göra ren. Våra utemattor är därför vävda i 100 procent polypropylen vilket gör att de är vattentåliga samt slitstarka och därför perfekta som balkongmattor eller som mattor till uterummet. Vid smuts är det bara att enkelt skölja av mattorna med trädgårdsslangen eller i duschen. Våra balkongmattor är UV-behandlade och därför extra tåliga mot blekning av solens strålar.

Här hittar du våra utvalda balkongmattor, altanmattor och uterumsmattor i olika designer och färger. Vi erbjuder också flertalet storlekar - från mattor för den lilla balkongen till stora mattor för det lyxiga uterummet.

Du hittar alla våra utemattor och balkongmattor här.

 

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.