Sovrumsmattor

I sovrummet ska mattan dämpa ljud och bidra till en ombonad och varm känsla. Hos Ciqola hittar du ett stort utbud av mattor i en rad olika färger och utföranden - perfekta för sovrummet. Mönstrade mattor kan förändra ett sovrum och ge en mer personlig stil medan en enfärgad matta ramar in och skänker lugn till ett rum som redan har mycket liv och karaktär.

Vi har mattor för alla, i flera olika kvaliteter och storlekar. Varför inte satsa på en mjuk, lyxig och glansig viskosmatta? Viskosmattorna är otroligt populära just nu, och passar särskilt bra i ett sovrum där man vill ha något mjukt att sätta fötterna på. För dig som inte vill ha en glansig matta är ryamattor eller liknande mattor med lugg ett säkert val.

Tänk på att gärna ta en lite större storlek så att mattan sticker ut på båda sidor av sängen, ju större desto mysigare. Använd vår storleksguide för att välja rätt storlek och få förslag på placering.

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.