FRI FRAKT
SNABB LEVERANS

Köksmattor och matrumsmattor

Här hittar du köksmattor som är praktiska och lättskötta, de passar därför bra under matbord och i köket. En köksmatta ska vara extra slitstark och lätt att göra ren.

Slätvävda mattor är perfekta som köksmattor då bord och stolar står stadigt. De är även lätta att göra rent då de inte har någon lugg där smulor och smuts kan gömma sig. Du kan enkelt dammsuga dessa.

Slätvävda köksmattor finns både i konstmaterial och naturmaterial. Ciqola erbjuder polypropylenmattor som är 100 procent vattentåliga, vilket gör att de även kan användas utomhus. Denna matta är väldigt enkel att göra ren, bara att skölja av med vatten. Vi erbjuder även mattor i naturmaterial som är lite mjukare att sätta fötterna på och vävda i tålig slitstark hållbar ull av högsta kvalitet.

Våra köksmattor finns i olika storlekar. De passar fint under matbordet, men vi har även avlånga gångmattor och löpare som du kan ha nedanför köksbänken.

Se alla våra köksmattor här.

 

 

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.