Hallmattor och gångmattor

Gångmattor, även kallade hallmattor eller gallerimattor, är oftast avlånga mattor som placeras i en korridor eller nedanför diskbänken. Ciqola erbjuder gångmattor i både natur- och konstmaterial i olika färger och storlekar.

Gångmattor producerade i naturmaterial är oftast knutna eller vävda i ull av högsta kvalitet. Detta ger extra slitstarka mattor som håller många år framöver.

Gångmattor producerade i konstmaterial är helt vattentåliga vilket gör dem lätta att skölja av och rengöra vid behov. Dessa mattor placeras med fördel i hallen eller köket, där mattan utsätts för mer smuts och väta än i ett annat utrymme. Våra hallmattor i konstmaterial är tillverkade i 100 procent polypropylen.

Gångmattor i konstmaterial är också perfekta att använda ute i sommarstugan eller i husvagnen just för att de är så enkla att skölja av med exempelvis trädgårdsslangen.

Vi har även hallmattor som inte är långsmala för den som har en större hall eller en mer öppen planlösning. Du hittar alla våra hall- och gångmattor här.

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.