Wiltonmattor

Wiltonmattor har en kort men ändå mjuk lugg, vilket i kombination med mattans täthet gör en klassisk wiltonmatta till ett tidlöst val. Våra wiltonmattor är maskinvävda i moderna fabriker i Belgien. Materialet som oftast används är syntetull, vilket är ett konstmaterial. Den styva baksidan i jute gör att mattan alltid ligger stadigt och fint på golvet.

Klassiska wiltonmattor har i regel mönster som är inspirerade av orienten och de äkta orientaliska mattorna, men förekommer i alla möjliga olika mönster och färger. Wiltonmattor är mjuka och sköna att gå på och samtidigt lätta att dammsuga och hålla rena med sin relativt korta, täta lugg.

Våra wiltonmattor finns i flera olika storlekar, allt från mindre rumsmattor upp till stora mattor som 200x300 cm, och även ännu större om behovet finns. För att veta vilken storlek som passar ditt rum bäst, använd gärna vår storleksguide.

Se alla våra Wiltonmattor här.

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.