Ullmattor

Ullmattor ger rummet karaktär och skapar en ombonad känsla. De är slitstarka och naturligt smutsavvisande, vilket gör dem lättskötta. Ullmattor passar de flesta utrymmen och rum och förhöjer mysfaktorn, samtidigt som de dämpar ljud.

Beroende på tillverkningsteknik kan ullmattor vara både kort- och långhåriga, släta, tjocka, lurviga eller ha en härlig, böljande struktur. Ur hållbarhetsperspektiv är ullmattor ett bra köp då de är slitstarka och enkla att hålla rena och har därför en lång livslängd.

Ciqola erbjuder slätvävda ullmattor, Kelims som är tillverkade av nya zeeländsk eller europeisk ull av högsta kvalitet. Dessa mattor är perfekta att ha under matplatsen då stolarna står stadigt och blir lätta att förflytta. Slätvävda ullmattor är lätta att hålla rena och många är vändbara.

Vi har även ullmattor i form av Marockanska Berber eller handknutna persiska traditionella mattor. Du hittar våra ullmattor här och saknar du en viss typ av matta eller storlek kan du alltid kontakta oss, då vi har flera mattor på lager som vi inte visar på hemsidan.

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.