Stora mattor

Med dagens öppna planlösningar och stora rum erbjuds/ges möjligheten att inreda med stora mattor. Förutom att mattan i sig är en snygg inredningsdetalj och ger en lyxig, ombonad känsla, bidrar mer textilier också till att ljudnivån dämpas.

Intrycket av mattan förstärks ofta när man vågar välja en större matta än vad som först var tänkt. Under en soffgrupp är det till exempel snyggt om man låter mattan gå in en bit under soffan och att mattan är något bredare än soffan. På liknande sätt blir det snyggt om man under ett matbord placerar en matta som är så pass bred att stolarna i utdraget läge helt hamnar på mattan.

Här har vi samlat Ciqola Carpets sortiment av stora mattor i storlekarna 200x290 cm, 240x340 cm, 250x350 cm, 300x400 cm.

Behöver du hjälp och mer inspiration kring hur du ska tänka kring mattor i stora rum så får du gärna kontakta oss. Genom våra leverantörer har vi tillgång till fler mattor än de vi visar på vår hemsida och vi kan även specialbeställda mattor i udda storlekar.

Behöver du hjälp att välja storlek på din matta hittar du praktiska råd i vår storleksguide.

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.