2019-06-11: Ciqola Carpets – välkommen till en ny värld av mattor!

Välkommen till Ciqola Carpets – den nya digitala handelsplatsen av omsorgsfullt utvalda mattor för hemmets alla rum.

Hos Ciqola Carpets samlas ett brett utbud av tidlösa mattor från världens alla hörn. Hantverksmässigt knutna enligt klassisk komposition, modernt producerade med den allra senaste tekniken och exklusivt handplockade vintagemattor.

Vårens stora mattinspiration av Joanna Lavén:

– Tillsammans med inredare Joanna Lavén och fotograf Ragnar Ómarsson har vi skapat mattinspiration för hemmets alla rum. Vi har här valt att lyfta fram vår dubbelvävda viskosmatta Lively, utvecklad tillsammans med vävare i Varanasi, Indien, berättar Angelica Kilic, Sortimentschef Ciqola Carpets.

– Ciqola Carpets erbjuder ett brett och unikt utbud av prisvärda kvalitetsmattor för hemmets alla rum. Vi är nu glada över att äntligen kunna inspirera med vårt kurerade sortiment och dela vår värld av mattor, säger Per Wennerström VD på Ciqola Carpets. 

Alla mattor på ciqolacarpets.se är noggrant utvalda av några av Sveriges mest passionerade och erfarna mattinköpare med djupa kunskaper och långa relationer med världens ledande mattillverkare.

– Vi har över 20 års erfarenhet av mattor och goda kontakter med tillverkare världen över. Med Ciqola Carpets gör vi nu verklighet av vår dröm att leverera utvalda och prisvärda kvalitetsmattor för den inredningsintresserade kunden, säger Angelica Kilic, Sortimentschef på Ciqola Carpets.

Ciqola Carpets är ett fristående dotterbolag inom Rustakoncernen. Verksamheten har ett helt eget och unikt sortiment men kan tillvarata moderbolagets etablerade logistiklösningar.

Besök www.ciqolacarpets.se och låt dig inspireras på instagram: @ciqolacarpets

Här hittar ni pressbilder

För mer information, vänligen kontakta Per Wennerström via per.wennerstrom@ciqolacarpets.com eller på +46 73 275 13 38

 

 

Kontaktuppgifter

För pressfrågor, maila oss gärna på press@ciqolacarpets.com

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.