Vintagemattor

Decolorized-mattor är infärgade mattor som i grunden är antika, eller semi-antika, handknutna orientmattor, som fått nytt liv i nya nyanser. Tekniken som används ger en levande yta, med många skiftningar och schatteringar, som ibland låter betraktaren ana den ursprungliga mönsterbilden. Kombinationen av unika och traditionella mattor och samtida färger ger en matta med tydlig vintage-känsla. Decolorized-mattor är otroligt populära just nu då de passar i många olika inredningsstilar. Varje matta är unik och ingen är den andra lik.

I patchworkmattor sys delar av äldre och antika orientaliska mattor ihop till en ny enhet. Det är återvinning och hållbar konsumtion som gör världen lite vackrare, en bit i taget. Ofta färgas mattorna om i moderna toner och de får en ny baksida som ger mattan stadga och får den att ligga plant mot golvet. Vi har många vintagemattor på lager som vi inte visar på hemsidan. Hör gärna av dig till oss med vad du söker så försöker vi hjälpa till.

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.