Marockanska mattor

Marockanska mattor, även kallade Berber, är smutsavvisande och nästintill outslitliga. Berbermattan knyts alltid för hand av högkvalitativ ull med en marockansk design av olika typiska symboler. Marocko, framförallt Berberstammarna, har en lång tradition av att knyta denna typ av matta och kunskapen har förts vidare från generation till generation.

Marockanska mattor produceras av erkänt skickliga hantverkare som kommer från en lång tradition av mattknytning. Marockanska mattor är tätknutna och har den lite strävare lugg som blir resultatet när man använder handspunnet garn.

Alla våra marockanska mattor är unika när det kommer till design och färg. Ingen matta är den andra lik då de är 100% handgjorda. Vi har även större storlekar som 300x400 cm.

Du hittar alla våra marockanska Berbermattor här. Söker du en särskild matta eller mönster kan du alltid höra av dig till oss då vi har många fler mattor på lager än det vi visar på hemsidan.

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.