Runda mattor

Runda mattor blir alltmer populära och det är enkelt att förstå. Den runda formen gör att mattan tar för sig och får en tydligare, mer framträdande roll i rummet. Ett enkelt sätt att skapa ”rum i rummet”. Låt en stor matta binda ihop en soffgrupp med rektangulärt bord och två soffor placerade mot varandra – effektfullt!

Förutom i vardagsrum är de runda mattorna en favorit i barnrummet, där de med sin runda form skapar en mysig, inbjudande och skön lek- och samlingsplats. I oregelbundna rum med vinklar och vrår kan runda mattor vara ett bra alternativ för att skapa harmoni och lugn.

Ciqola Carpets erbjuder runda mattor både av typen ryamattor och viskosmattor. Mattorna är särskilt utvalda för att passa den skandinaviska inredningsstilen. Materialmässigt finns våra runda mattor i naturmaterialet viskos eller i polypropylene, som utgör materialet i ryamattor. Storleksmässigt har vi runda mattor i måtten 160 cm, 200 cm och 300 cm i diameter.

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.