FRI FRAKT
SNABB LEVERANS

Moderna mattor

Moderna mattor kan vara handvävda, tuftade eller maskintillverkade och finns i många olika mönster och färger. Det är mattor som är snygga i alla hem, men som kan ge ett särskilt lyft om du söker ett modernt uttryck. Under senare år har det blivit populärt med stora mattor på vilka både soffa, soffbord och en fåtölj kan placeras.

Enfärgade mattor ger ett tidlöst och sobert uttryck som enkelt kan matchas med övrig inredning. Populärt just nu hos våra kunder är en snyggt grå, rosa, grön eller beige enfärgad matta.

Mönstrade mattor ger ditt hem en genomtänkt stil. Vi har ett stort utbud av mönstrade mattor i olika utföranden – från grafiskt moderna mönster till klassiska och lekfulla uttryck. Mattorna är noga utvalda för att hålla stilen i många år.

Klassiska mattor ger ett lyxigt och tidlöst uttryck. Vårt sortiment av klassiska mattor inkluderar både tjocka ryamattor, lyxiga viskosmattor och hållbara mattor i naturmaterial. Gemensamt är att kvalitet och bra materialval står i fokus.

Kelimmattor är alltid handvävda, ofta i materialet ull. Dessa mattor tillverkas med traditionell teknik och ofta med enkla mönster vilket gör de lätta att kombinera med modern inredning.

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.