Tillsammans med Årets inredare 2019 (Residence magazine) Joanna Lavén och fotograf Ragnar Ómarsson har vi skapat mattinspiration för hemmets alla rum.

 

Styling: Joanna Lavén    Foto: Ragnar Ómarsson

Viskosmatta Lively

Handvävd viskosmatta med en tät och toppskuren lugg. Lively är dubbelvävd och har därmed ingen limmad baksida som många andra viskosmattor, detta ökar livslängden för mattan och gör att den kan lämnas in för professionell mattvätt. Viskosen ger en len känsla med vackert skimmer. Beroende på hur ljuset faller på mattan kan den skifta i mörkare och ljusare toner. Ger rummet en lyxig och elegant känsla. Mattan finns i tre olika former och flera olika färger och storlekar.

Matta Calm

Calm är med sin mjuka och höga lugg en fantastiskt skön matta att sätta fötterna på. Filtbaksidan skyddar inte bara dina golv utan gör även att mattan kan placeras i vilket rum som helst, även de med värmegolv. Denna mysiga matta är både vuxna och barns stora favorit hos Ciqola. En annan fördel är att mattan tål att tvättas i tvättmaskin. Finns i många olika färger och i flera storlekar.

Ullmatta Chess

Handvävd bouclématta i ull. Produceras på att speciellt sätt som skapar små, små öglor i väven vilket ger en härlig struktur på mattan och gör den väldigt skön att gå på.

Sovrumsmattor

I sovrummet ska mattan dämpa ljud och bidra till en ombonad och varm känsla. Hos Ciqola hittar du ett stort utbud av mattor i en rad olika färger och utföranden - perfekta för sovrummet. Mönstrade mattor kan förändra ett sovrum och ge en mer personlig stil medan en enfärgad matta ramar in och skänker lugn till ett rum som redan har mycket liv och karaktär. Vi har mattor för alla, i flera olika kvaliteter och storlekar. Varför inte satsa på en mjuk, lyxig och glansig viskosmatta? Viskosmattorna är otroligt populära just nu, och passar särskilt bra i ett sovrum där man vill ha något mjukt att sätta fötterna på. För dig som inte vill ha en glansig matta är ryamattor eller liknande mattor med lugg ett säkert val. Tänk på att gärna ta en lite större storlek så att mattan sticker ut på båda sidor av sängen, ju större desto mysigare. Använd vår storleksguide för att välja rätt storlek och få förslag på placering.

Se även liknande mattor:

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.