About Ciqola

CIQOLA - (säg [sikola]) – the home of quality carpets

Our story

Ciqola Carpets gör det enkelt att inreda ditt hem med mattor. Vi erbjuder ett kurerat sortiment av kvalitetsmattor direkt från ledande producenter världen över. Alla mattor är omsorgsfullt utvalda för att passa ihop med en modern, skandinavisk inredningsstil. Med bred kunskap om tillverkningsteknik, material och design och med världen som arbetsfält söker vi dagligen efter nya mattor. Vi väljer ut ett brett men unikt sortiment från handgjorda mattor i naturmaterial, knutna enligt tusenåriga traditioner till mattor tillverkade med den senaste tekniken i moderna funktionsmaterial. Vi har högt ställda krav på våra leverantörer och besöker alltid varje fabrik själva för att utvärdera deras verksamhet. Vi samarbetar endast med leverantörer som kan leva upp till våra krav på kvalitet, arbetsmiljö och hållbarhet.

Vårt mål är att göra det enkelt och prisvärt för dig att lyckas med din inredning. Vi vill visa dig hur stor skillnad en matta kan göra och önskar dig varmt välkommen till vår värld av mattor!

 

Hållbarhet

Vi på Ciqola Carpets ser hållbarhet som ett pågående arbete där vi ständigt jobbar för att förbättra oss inom sociala- och miljömässiga frågor. Vi vet att vi tillsammans kan göra skillnad och medverka till ett mer hållbart samhälle.

 

Företagsförsäljning / B2B

Söker du mattor till ert företag som t ex butikskedja, hotell eller till ert kontor och är intresserade av att köpa mattor i större antal?

Vi står i direktkontakt med flera av de största mattproducenterna i världen och hjälper er gärna om det finns önskemål om specialstorlekar, särskilda färger och design till grossistpriser. Tag kontakt med oss på tel. 08-408 808 80 eller via e-mail på info@ciqolacarpets.com .

 

Pressrum

Klicka här för att se pressinformation.

 

Kontakta oss

E-mail: info@ciqolacarpets.com eller på telefon: 08-40880880

Ciqola Carpets använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Läs mer om Ciqola Carpets användning av cookies och hur du kan hantera dem här.